01

Tréningek

Az ember érték! Hisszük, hogy a fejlődés hatására ezt mások is észreveszik. Tréningjeinkkel olyan készségeket fejlesztünk és olyan tudást adunk át, amely támogatja a résztvevőket abban, hogy elérhessék céljaikat és ezáltal egy boldogabb, teljesebb életet tudjanak élni. „Nyugtával zárd a napot!” – ahogy a mondás is tartja. Éppen ezért legfőbb célunk, hogy résztvevőink készségeit hatékonyan fejlesszük, valamint hogy a tréning jól érezzék magukat a bőrükben, hiszen csak ekkor tudjuk mi is elégedetten zárni a napot.
Tekintsd meg
02

Képzések

Képzéseink megtartáskor nem csak a tudás átadást tartjuk szem előtt, hanem azt is, hogy a képzésben résztvevőink jó élményeket szerezzenek a tanulással kapcsolatban, és örömük legyen az új szakmában vagy az új tudással a birtokukban.
Tekintsd meg
03

Workshop

Workshopjaink során résztvevőink rövid idő alatt gyors fejlődést érhetnek el egy adott témakörben, emellett pedig fejleszthetik képességeiket, készségeiket. A workshopok tematikájának összeállításában merítünk a mindennapokban előforduló szituációkra és problémákra, hogy valóban a legaktuálisabb ismereteket adhassuk át. Odafigyelünk továbbá arra is, hogy a tanulás és tudás megszerzése élményekkel teli lehet a résztvevőink számára. Ezáltal résztvevőink a workshop elvégzése után a tanultakat gyorsan be tudják illeszteni mindennapi gyakorlatukba.
Tekintsd meg

Történetünk

Az Estudien Kft. általános szakmai bemutatása

A képzéseinkkel való elégedettségi index az elmúlt 3 évben a maximális 10-ből 9,2 és 9,7 közötti volt a képzés típusától függetlenül.

Célunk, hogy mindennapos munkánkkal ezt szakmai színvonalat biztosíthassuk minden résztvevőnk számára.

13
Év tapasztalat
5473
(Fő)
Sikeres vizsgázó
6020
Résztvevők száma
92
(%)
Elégedettség: 10-ből 9,2

Az Estudien Kft. több, mint 10 éve felnőttképzésben, tréningekben sikeres vállalkozás. Fontosnak tartjuk a fejlődést, az embert ezért komplex szolgáltatást nyújtunk a céljaid elérésében.

Küldetésünk

Segíteni az embereknek, hogy elérhessék céljukat és ezáltal egy boldogabb, teljesebb életet tudjanak élni. Jól érezzék magukat ők is és mi is a bőrünkben. Fontos, hogy a fejlődésük élményekkel teli legyen, a képzés ideje alatt inspirálódjanak a hasznos tudás mellett és motiváljuk őket a folytatásra. A képzés, a tanulás könnyű is lehet.

Örömmel, könnyedén éljék meg nőként és férfiként a mindennapjaikat. Több, az életével elégedett embert szeretnék a világban látni.

Ismerd meg a csapatunkat

Az Estudien Kft.