Sörkészítés és sörcsapolás mesterkurzus
A mesterkurzus célja, hogy a résztvevők széles körű, hiteles információk és izgalmas technikai háttértudás birtokában képessé váljanak akár otthoni keretek között is kipróbálni a sörkészítést, valamint családjuk, ismerőseik körében, vagy a sörértékesítéshez, gasztronómiához kapcsolódó munkájuk során kimagasló ismeretanyaggal bírjanak a sörkultúra témakörében.
Átfogó, teljes ívben szeretnénk bemutatni a sörkészítés folyamatát, a hobbi szintű otthoni sörkészítéstől a kézműves kisüzemi sörfőzésen át, a nagyüzemi sörgyártás bonyolult folyamatáig.
EXTRA: induló otthoni sörfőző szett
A mesterkurzus alapadatai:
- A képzés óraszáma: 20 óra
- Képzés időtartama: 1 hónap
- A képzés teljes költsége: 100.000 Ft
- Minimum csoportlétszám: 10 fő
- A képzés helye: Debrecen és Hajdúböszörmény
- A képzés államilag elismert tanúsítvánnyal zárul.
- Jelentkezés feltétele: –
A mesterkurzus elemei:
- 12 fajta sör kóstolása, érzékszervi bírálata egy gerilla sörfőző mesterrel
- kézműves sörfőzde meglátogatása, sörkészítés folyamatának megismerése
- otthoni sörkészítés megtanulása (ajándék induló szett)
- professzionális sörcsapolás gyakorlása egy sörbárban.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004650
A tanfolyam jellemzői
- Előadások 1
- Kvízek 0
- Időtartam 1 hónap (20 óra)
- Képességszint Minden szint
- Nyelv Magyar
- Hallgatók 10
- Értékelések Igen