Estudien - vélemények női ikon | profilkép

Szilvia

“A képző-és a gyakorlati oktatást nyújtó intézmény munkatársai rendkívül közvetlenek, rugalmasak, és segítőkészek. Tényleg volt lehetőség munka mellett elvégezni az állatorvosi asszisztensi tanfolyamot, hiszen az elméleti online órák hétvégénként zajlottak, míg a gyakorlati órák egyéni beosztás mellett rendelési időben (09:00-18:00), vagy szükség esetén az oktatásban résztvevőkhöz igazítva azon túl is. Az állatorvos által tartott elméleti órák változatosak voltak, diái tanulást segítőek, mert könnyen érthetőek és még tesztkérdéseket is tartalmaztak. A gyakorlat  kontakt óráin megismertük az orvosi eszközöket és azok használati módját, különböző szituációs feladatok során begyakoroltuk, hogy milyen esetek fordulhatnak elő egy rendelő mindennapi működése során, és asszisztensként ezekre hogyan kell reagálni. Emiatt az állatorvosi rendelőben nem csak nézői voltunk a folyamatoknak, hanem aktív résztvevői. Aki kellően elhivatott, annak lehetősége van a tanfolyam elvégzése közben állatorvosi asszisztensként elhelyezkedni akár a gyakorlat helyéül szolgáló rendelőben. Erre az én csoportomba volt is példa. Eddigi tanulmányaim során ez volt az első alkalom, hogy hozzám is igazították az órák időpontjait és a tananyagot, illetve itt tényleg fontos volt, hogy hasznos és gyakorlati oktatásban részesüljek.

+ 1 érv: Kutyám állatorvosi kórlapját, most már nem kell kigooglezni, hogy megértsem 😊”

Estudien - vélemények női ikon | profilkép

Erika

“Szeretném megköszöni a folyamatos segítségeteket és a hozzá állásotokat. Bármilyen problémával fordultam is felétek igyekeztetek azonnal megoldani és utána járni. A képzést tartó oktatók kiemelkedően magas tudással, és az oktatáshoz szükséges kimagasló kompetenciákkal rendelkeznek. Bármikor fordulhatunk hozzájuk is segítségért. Szerintem a legfontosabb, hogy nem csak elméleti tudásra tettünk szert, hanem gyakorlati tudásra is. Készítettünk több munkavédelmi dokumentumot és rész tudtunk venni gyárlátogatáson is, ahol a kamatoztatni tudtuk az elméletben megtanultakat. Csak ajánlani tudlak bennetek. További sok sikert kívánok az Estudien Kft-nek.”

Estudien - vélemények férfi ikon | profilkép

Ádám

“Okleveles biológusként végeztem a Debreceni Egyetemen. Mivel nagyon szeretem az állatokat és a velük való munkát, sokáig gondolkoztam, hogy biológián kívül mivel tudnék még többet foglalkozni az hétköznapokban. Ezért került sor a kutyakozmetikus szakmára. Nyíregyháziként a képzésről először egy nyíregyházi mester kutyakozmetikustól hallottam. Rögtön jelentkeztem a debreceni kutyakozmetika képzésre az Estudien Kft-nél. A képzés alatt az oktatótól sokat tanultam. Az oktató türelmes, poénos, szereti a tanítványait. Jelentkezzetek bátran a kutyakozmetika képzésre.”

Estudien - vélemények női ikon | profilkép

Ildikó

“Az általános és középiskolában sem volt sajnos jó az osztályközösségünk, és örültem, amikor vége lett az iskolának és dolgozni kezdhettem. Munka mellett szakmát tanulni nem volt könnyű, de ott végre egy jó közösségbe csöppentem. Több korosztály volt, idősebbek is, de mindenki ugyanazért volt ott, és szuper volt megtapasztalni, hogy olyat tanulhatok végre, ami érdekel – ezért hajlandó voltam azokat a témákat is megtanulni, amiket utáltam! Ekkor derült ki számomra, milyen a jó iskola nekem – de nagyon örültem, hogy felnőttként legalább megtapasztalhattam ezt.”