Kedvenc 3 receptem Steiner Kristóftól
- Létrehozva Estudien
- Kategóriák Estudien aktualitás
- Dátum 2023-09-05
Kihívást jelent, ha az ember napi szinten főz magának és a családnak, hogy változatos és könnyen elkészíthető recepteket találjon. Az sem utolsó szempont, hogy a receptek megbízhatóak és könnyen érthetőek legyenek, nem használjanak olyan fogalmakat, hogy „tegyél hozzá annyit amennyit felvesz”, vagy nincs ott a sütési hőfok vagy csak az az iránymutatás, hogy „készre sütjük”.
Na ez az, ami nem fordul elő Steiner Kristóf receptjeinél.
Amikor vegán lettem, új dimenziók nyíltak meg előttem a konyhában. Mindig is szerettem recepteket böngészni, új dolgokat kipróbálni, ami felerősödött a zöldségek új világában. Így találtam meg Kristóf receptjeit és könyveit.
Igazán élvezetes olvasni minden receptjét a személyes hangvétel és az izgalmas története miatt.
Pontosan ezért szeretem minden receptjét elolvasni, még akkor is, ha nem készítem el azokat.
De, amit elkészítettem, azok közül van 3 kedvencem :
A másik recept, amit gyakran készítek, az indiai „sajtgolyók” paradicsomos mártásban. Ez persze szintén vegán recept, hiába sajt van a nevében. Ez annyira ízlett a családomnak is, hogy a családi recepttárba is bekerült. A fiam a barátinak is elkészítette. Az alapanyagok könnyen beszerezhetőek és az elkészítése sem bonyolult.
Ha kipróbáljátok a recepteket nagyon örülök.
Ha többet szeretnétek megtudni a vegánságról, akkor várunk a vegán életmód képzésünkön.
Borító fotó forrása: Mihály Zoltán, Elle magazin